خبرگزاری پژواک و انیسه شهید خبرنگار طلوع‌نیوز" قهرمان اطلاع رسانی" در دوره کرونا معرفی شدند

۲۶ جوزا ۱۳۹۹

کابل- سازمان گزارشگران بدون مرز، خبرگزاری پژواک  و انیسه شهید خبرنگار طلوع نیوز را از جمله "۳۰ قهرمان اطلاع رسانی" در سطح جهان معرفی کرده است که در گزارش‌دهی شجاعانه در سایه تهدید کرونا  درخشیده‌اند.

.

این سازمان جهانی با نشر خبرنامه‌ای ضمن اشاره به بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا در جهان، گفته است که هر بحرانی قهرمانان خودش را تولید می‌کند و ازهمین رو در سراسر جهان خبرنگاران و رسانه‌هایی وجود دارند که بر موانع اطلاعاتی غلبه کرده و درباره ویروس کرونا به مردم اطلاع رسانی می‌کنند.

مرکز خبرنگاران افغانستان ضمن تبریک به خبرگزاری پژواک و خانم انیسه شهید، و همکاران‌شان بخاطر این موفقیت، به این باور است که خبرنگاران در افغانستان با وجود  شرایط پرچالش و خطرناک ناشی از جنگ و همچنان شیوع کرونا نقش مؤثری در اطلاع رسانی به مردم داشته‌اند.

بررسی ابتدایی مرکز خبرنگاران افغانستان نشان می‌دهد که با گسترش شیوع کرونا در افغانستان، ده‌ها خبرنگار و همکار رسانه‌ای به بیماری کووید۱۹ مبتلا گردیده و افزون برآن با افزایش مشکلات اقتصادی رسانه‌ها، تعداد زیادی ازخبرنگاران بیکار شده و یا با کاهش قابل ملاحظه و یا  تاخیر در دریافت معاش مواجه شده‌اند.

در فهرست "قهرمانان اطلاع رسانی" سازمان گزارش‌گران بدون مرز، خبرنگاران و رسانه‌هایی از دیگر کشورهای جهان از جمله چین، بحرین، کوموروس، بنگلادش، گینه، اسواتینی، برازیل، صربستان، الجزایر، اکوادور، اردن، ونزوئلا، بلاروس، کوت دیوآر(ساحل عاجل)، مالیزیا، ایران، توگو، روسیه، هند، اسلونیا وامریکا نیز بخاطر کارکردشان در اطلاع‌رسانی همزمان با شیوع کرونا، معرفی و تقدیر شده‌اند.